RAR Password Unlocker

RAR Password Unlocker 5.0

RAR jelszó használ CPU és a GPU gyorsulás felfedezi
Értékelés
3.9  (162 szavazat)
Az Ön szavazata
Legfrissebb verzió:
5.0.0.0 (Összes)
Fejlesztő:
PasswordUnlocker
Kihasználja a GPU feldolgozás erő-hoz visszaszerez elveszett vagy felejtett Archívum jelszó. Használja brute-force és szótár technikákat, hogy növelje a sebesség hasznosítás.
A RAR Password Unlocker arra szolgál, hogy könnyen és biztonságosan visszaállítsa az Ön RAR archívumainak jelszavát az archívumban lévő fájlok megnyitásához és kicsomagolásához. A WinRAR segítségével létrehozott valamennyi RAR fájl formátumot támogatja. A legjobb benne, hogy nem csak könnyen használható, de funkciókban is erőteljes!

Használata annyira egyszerű, hogy még egy új felhasználó is egy percen belül teljes mértékben irányítani tudja. Teljesen különbözik a számos funkciót magukban foglaló hasonló programoktól. Ez a kis eszköz kizárólag RAR jelszavak helyreállítására használható. Az egyszerű kezelőfelület és az egyértelmű utasítások segítségével, amelyek végigvezetik Önt az egész használati folyamaton, használata teljesen egyszerű. Ráadásul irányítása is könnyű. A RAR archívumhoz való teljes hozzáférés 3 könnyű lépése során a támadás típusának kiválasztása, majd a folyamat elindítása segít elindítani a programot a jelszó visszaszerezéséhez. Mind az Integrált Felhasználói Útmutató, mind az online útmutató az Ön rendelkezésre áll, amihez a program használata során felmerülő bármilyen probléma esetén fordulhat.

A program nem csak egyszerű jelszavakat tud visszaállítani rövid időn belül, hanem hosszú jelszavak 220 000 jelszó / másodperces sebességű visszanyerésére is képes! A „Szótár támadás” testre szabhatóvá teszi a felhasználók számára, hogy sajátságos problémáikat sajátságos módszerekkel oldják meg! Ez ritkán áll rendelkezésre és ez a program egy kiemelkedő tulajdonsága, mely segítségével létrehozhat egy szótár fájlt a jelszó tulajdonságai alapján! A program egy jelszó maszk létrehozását is lehetővé teszi Önnek, mely jelszó változatok egy készlete, a visszaállítási sebesség növelése és időmegtakarítás céljából. Gyorsítsa fel a WinRAR jelszó visszaállító folyamatot a fejlett keresési algoritmus és több magos processzorok, valamint NVIDIA GPU-k segítségével. Az áramforrás megszűnése vagy a számítógép leállása esetén szüneteltetheti is a folyamatot.

Értékelés összegzés

Előnyök

  • Kompatibilis az összes Winrar verzióval

Hátrányok

  • A „Brute-force” és a „Szótár-támadás” függvényében
Információ frissítve: